öknebrist! :S måste dit NU,

GUD vad jag bara MÅÅÅÅÅSSSTTEEE till ökne nu snart! nemen. just det. i torsdags så sov jag hos vici och busiga ronja va där me :P mysmys :) sen skolan gick väl bra men vi va tvungna att göra lite på engelskan, så det kändes sådär lagom bra att sluta halv fyra at a friday :D Sen vart det hoppträning på Pelleplutt! :D gcik ganska bra men det va ASjobbigt -.-' vi hoppa iaf 60 (Y) kom på att jag har en titel att försvara när det gäller klubbmästare i dressyr! :) Får se om de slutar bra i år me ;) orkar verkligen inte åka upp till stallet imorgon men det blir jag väl tvungen till.
 tack alla underbara vänner som alltid finns där, jag älskar er!

solen skiner inte, men höstlöven sätter färg på tillvaron. :)

tänkte låta lite poetisk :P stockholm va askul! fattar inte att jag åkte frittfall tilt :O smarta kusin och jag ramla på varann i spökhuset med ;) Förövrigt älskar jag när det är HÖST :D Halloween är nog något av det bääästa som finns! Så mysigt liksom :) Vart stallet idag lite sådär lagom chill :D btw. gud vad jag hatar ordet chill! -.- jaja ska springa med bästa sen ikväll, hoppas vi orkar hela nu! ska ladda ner lite bumpy ride nu :D
MEN HA DET GÖTT MINA SMÅ LOPPOR :D pöss.

afternoon tea parteeeeeeeeeey! :D

idag var det en helt okej dag i skolan :D har ju alltid lika kul med BLUBBIE! :) Tror att vissa personer störs sig på en men jag bryr mig inte, jag är iaf mig själv :) nu ska jag plugga sen kmr vici och då blir det te parteeeeeeeeeeey! yeey :D <3

almost happy :D

är typ GLAAAAAAAAAAAD igen :D
för jag kan dressyrprogrammen :D och jag gjorde min läxa asfort idag, typ stoolt :'D
skolan gick ganska fort så den va inte så jobbig den heller :) perfa plats på spanskan asså! precis mittemot den värsta i världen, men byter plats imon! :) härligt att slippa henne. Jaja, är lite smått nervös inför helgen men de går nog bra! Börjar med min positiva inställning igen kanske om ni har tur ;) LIVET ÄR HÄRLIGT. Har allt och ska fan va glad för det jag har. Lev livet fö fan! :D Och bästa vän, jag älskar dig. mest av allt.



busbesök i lingonskogen

Igår natt sov jag hos vici, kul vi hade! x) misstolkar ju allt möjligt xD COOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE  haha. :P Sen idag vart det bär&svamp plockning :D hittade typ 3 liter, typ asmkt för att va mig och sen hitta vi kantareller me! :D asmys va det :D ibland så behöver man liksom bara komma ut i naturen med den bästa och glömma allt annat, :) jag insåg liksom hur bra jag har det egentligen. jag menar sluta klaga för fan och gör det bäästa av situationen. Lägg inte ner tid på jobbiga personer, dom är inte värda det :) ha de bra pössgöörkor, :*

levinuet.

rolig dag idag ;D älskar när vi ba är oss själva och liksom inte bryr sig, liksom lever livet ;D älskar min grriiiiiis :D fick inte rida idag :( men hjälpte till på marken istället ;D hoppas det blir bättre.. har så jävla ont.
men taggar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!!! :D
så grymt hääärligt!
pusspuss oj va stor texten blev x) vet inte hur man ändrar.. ^^
lev i nuet!


bestfriends. sötasomsockersnällasomgetter^^

Bästa vänner. Tur att dom finns. Vad skulle man göra utan sin bäästa vän egentligen?!
Gå omkring helt ensam och inte ha någon att prata med, hålla allt för sig själv, inte synas, inte höras, ingen som lyssnar, berättar eller säger något.
Jag är väldigt lycklig över att jag har en sän bra vän, som aldrig sviker. Försöker verkligen ge tillbaka och va en så bra vän som möjligt.
Tur att jag har dig victoria eidergren. för du ska veta att ha dig är som att vara rikast i världen, fast bättre!
Älskar dej mest bästa vän.


RSS 2.0