healthy yeah!

igår bestämde jag mig för att börja bli nyttig, det höll 3-4 timmar? men nu är jag igång på riktigt, om man är nöjd med sig själv blir man gladare och mår bättre i psyket med!! :) när mi röst är helt återställd börjar vi med hårdträning igen. Igår var jag på träning inför matchen mot vimar nästa onsdag! Känns mycket bättre iår och jag ska spela back! :) niceee! biologiprovet idag gick ganska bra och vi fick tbx vårt matte näp, gick inte bra men aja de ska inte få dra ner mig, för de är 9 skoldagar kvar och snart sommar! :D JAG FICK KOMMUNALT SOMMARJOBB MED :D :D På ryttis, göttmos!
ha de bäst! :*

här kommer en bild på några av mina grymma vänner! <3
för ni är bäst

here without you

inte bloggat since ever!
sådär nu börjar skolavslutningen äntligen närma sig! IHHH :D fast sjukt mycket har det vart i skolan, och sjukt mycket mer ska det bli. Men aja har iaf världens bääästa klass och nästa vecka drar vi på klassresa, känner på mig att den kommer bli sjukt bra! :) Har fått bekräftat att jag ska jobba under läger 3 och 5 på ökne, sjukt kul! :D kommer bli bäääästa sommaren! :) LÄNGTAR!! Va även i ökne nu i helgen, de va lovely som alltid. Det hade kommit 4 nya polack hästar:
Lotara: storhäst, sjukt söt, trevlig att rida och jag är helt kär i henne :D
Kora: Biffen :D typ rolig att rida men inte min typ av häst :) söt också :)
Lilla gubben: Typ döpt honom! *stolt* :D en sjukt fin häst, dock lite skygg och sjukt stark. Skulle suttit på honom men de blev inte så för han va typ lite uppstissig oså.
Pysen: Melinda kom på namnet, söt liten skit som är sjukt vacker :)
Sååå! Nu ska jag sluta prata häästar! ^^
Men iaf, nu är det bestämt att jag och vici ska sjunga på avslutningen, med johan på gitarr, GRYMT!
PÖSS!

RSS 2.0