HISS ELLER DISS?



JAG BEHÖÖVER HJÄÄÄLP! VILKA SKOR SKA JAG KÖPA TILL SKOLAVSLUTNINGEN?!??!?! KOMMENTERA NU!!!
Båda paren är sjuuuuuuuuuuukt snygga, dom överst är billigast med asså dom andra är ju GASSHHH!!!


Påååsklov


Här har ni en häärlig blid från den årliga fotodagen med Tilda! Tiara gumman som inte står på ryttargården längre, hon springer i allra bäästa öknehult! Saknar henne men hoppas att jag får se henne snart igen! :) PÅÅSKLOV, kan det bli härligare?! Termometern har stått på minst 20 grader hela lovet hitills, det får gärna fortsätta så för mig! :) Bara det inte regnar i Göteborg på valborg blir jag glad, GÄÄRNA SOL DÄR MED DÅ! :D Aja iaf, har saker framför mig hela looovet :)
Måndag: Virusdag som inte vart så seriös om man säger så. Mest schteeek! :)
Tisdag: Stallfritids med 11 barn! :)
Onsdag: Riida :D
Torsdag: Riiida :D
Fredag: Källängen och kubb elr brännboll med nära o käära :3
Lördag: VALBORG OCH LISEBERG! KOMMER BLI FKN AWESOME!!
Söndag: Upp o hoppa och leda heeestar i källängen :)
Det vart mitt lov de :3 Jag som ville till Öknehult med.. Men aja de får vi la klämma in nån heög innan sommarn tkr jag :)
Vill bara tacka alla min underbara vänner för ni är bääääst!
PÖSS!

från hjärtat

Liiite härlig dag vi hade i måndags eller?!? :D Det vart nossen typ halva dagen eftersom att det var sån extrem värme och härlig sol :) Vi fick en hel del underbara bilder :) och några måsar som var duktiga modeller! Fler bilder finns på facebook :) VIKTIGT att jag fick MVG på min krönika och VG i fysik nationella, rätt awesome om jag får säga det själv, men jag lade ner massa tid på krönikan också. Jobbet avlönar sig :) Måååste ha höjt mig till ett VG i svenska tycker jag .. annars är det nåt fel på mig ^^ Usch i mändags hade vi två muntliga näp med, matten gick åt helvete men engelskan är jag nöjd med :) nu har jag räknat klart det som jag inte gjort i matten och sitter och bara chillar, för en gångs skull! Vaknade med lite ont i halsen så springer inte förrän jag är helt bra igen, vill verkligen verkligen inte riskera att bli sjuk! ^^
Pöss ;*




går vidare


hemma!
efter en helt underbar vecka som prao på öknehult :) har aldrig skrattat så mkt, herregud borde kunna leva i all evighet :)
kändes otroligt sorgligt att lämna allt igår.. men vi kommer ju tbx snart igen :) saknar mina pållar och alla höns :( speciellt missbildade arne med en sne näbb xD blivit ninjasparkad av en höna ;> plockat ägg :D ridit ut barbacka, och all snö va typ borta så de va awesome :D har även hoppat terrängbanan med mulle, stolt chey ;> tack bästa vän, för att du är du<3 ja så när jag kom hem igår va jag minst sagt skitig xD högtryckstvätt på dirr! mammas födelsedag med :) grattis! Skönt att skolan börjar på måndag, har faktiskt saknat alla :D
ahhaha måste även nämna att den 1:a april lyckades vi lura en viss person,  EGD JOCKKIII :D

RSS 2.0