vandring med samhäll

vart ute på vandring idag med båda samhällsklassera :) de va riktigt mysigt faktiskt och jag ÄLSKAR skogen! Sen påväg hem ramla jag me cykeln :( skrapa upp de meste på bena :( men nu iaf drar jag upp till stallet och rider, hoppas på min prince, skriver kanske mer ikväll eller imörra :)
puss

lever livet för att de är för kort för att slösa bort

heeeeej!
Första dagen på andra veckan idag, kändes helt ok att sluta halv ett! Har tänkt att jag ska bli lite aktiv med bloggandet oså men jag hatar min header och jag vet inte hur man byter osv.. IALLAFALL klassen känns braaoo och jag trivs! De är najs, dock kan man sakna 9D vissa stunder men aja allt bra varar inte förevigt :) I helgen hade jag knatteridning och kickoff i stallet, de gick super! Hade nog roligare än vad ungarna hade :D

Förövrigt saknar jag mitt öknehult <3 sommaren va sååå BÄST!

high school

nu har allt startat, de känns sjukt bra :) idag va vi och hälsa på i AL, kändes bra men känns ändå skönt att vi liksom gått vidare, vi har gjort vårt där :) saknat alla lärare däremot :/ IDAG KOM MIN LONGBOARD!!!!!! :D Imorgon blire åk och sen kinan :) kort inlägg x) SA11A är bra!
Pöss

endless summer

linköping i fredags va naaajs :D shoppa massa nytt och såg nåra bra artister live, ulrik och jay smith va beeest :) hann inte se tove :( men de va en lyckad dag! skulle ju lägga upp bilder på mina födelsedagspresenter! så här kommer dom!

Desperate Housewives, säsong 6, <3<3 ÄLSKA!

Här ligger CONVERSE, BLÅA :D YEAH! presentkort, pengar, foto på prince :D och smycken, nagellack, godis :D

Och de bästa av allt, en hel helg med den BÄSTA <3

Tack för en fin födelsedag!

Idag har jag vart i stallet på tävling och hjälpt till, de gick fort och nu har jag precis beställt en longboard som jag ska börja åka runt me :D liiiite kul de kommer bli, ska bli proffs nu! Bästa ven har köpt en me :D
Imorgon börjar skolan vilket är både tråkigt och sjuuukt kul :D nya klasskompisar (inget slår 9d) men ändå, nya lärare, ny miljö :D TACK ALLA FÖR DENNA SOMMAR, DEN HAR VART GRYM!
nu som avslut kommer min älskling

sjuuuuuuukt snygg jag vet :**


My birthday!

yey! idag är jag sexton år gammal, shiiiiit :D om två år är jag arton år, kan göra VAD SOM HELST! Galet! :D Igår hade jag ett litet födelsekalas (a) för mina underbara vänner :) fick massa gulliga presenter, men de bästa va att så många kom! :) Vart väldigt glad över Fridas och Linnéas present, hyra min Prince en hel helg! :'D Idag har jag spenderat dagen ute i solen (y) och med musik i väntan på födelsedagsfirande! :> Hoppas dom överraskar mig med någon galen present! JAG ÄLSKAR OVÄNTADE PRESENTER :D När jag vaknade fick jag Desperate Housewives säsong 6! Snacka om lycka! :D Har kollat om på säsong 1-5 typ 10 gånger så jag behöver lite nytt :D Med posten kom ett brev från farmor och farfar och en present från kusinerna! Tänkte slänga upp ett inlägg med bilder på allt jag fått nån dag :) och så måste de ju komma ett inlägg om allt inför skolan! Men ha en underbar dag!
Puss

GE MIG RUTIN!

I need rutin now! Har slappat för mycket senaste veckan. Vill ha schema, klass och läxor (minimala) men vill ändå komma igång :) De ska bli skönt att jobba på veckodagarna för då uppskattar man den lediga tiden mer, asså helgerna :) Jag är faktiskt nervös för vilken klass man hamnar i, det betyder otroligt mycket för mig att man trivs i klassen! Men de ska väl gå bra, kul att byta skola med :) lite nya människor och liksom nystart, härligt!
Idag börjar min första ridlektion, YEY :D ska bli riktigt kul att rida idag :D
JAG FYLLER ÅR I ÖVERMORGON! shit, 16 år hjääälp o.o
pöss!
 

Min öknehultsommar


Min underbara sommar på världens bästaste plats!
Läger 2 var en helt underbar vecka med underbart öknefolk, bara chill och rida! <3 Och jag fick min älskade Petra <33
Läger 3 jobbade vi i köket, jag hade Isak, Mulle och Lilla Gubben som mina hestar :) de var hur mysigt som helst fast lite långtråkigt i köket, stallet var mkt roligare :)
Läger 5 jobbade jag och resten av the vimmerby gang i stallet, de var slitigt men hur underbart som helst! Helt klart mysigaste lägret!! Jag hade min Lilla Gubben att rida på, han har utvecklats så, min lilla hest <3
I mellandagarna red jag på min prince :') Fick åde rida lite dressyr, hoppade och simmade med honom, har saknat honom så men imorgon drar jag och hämtar hem honom! :D
Livet är gött och jag är så otroligt tacksam att jag får va hur mkt jag vill på världens paradis <3







RSS 2.0